Call of Duty: Mobile’a Güncellemeyle Gelecek Yenilikler



Sezon ortası güncellemesiyle birlikte Call of Duty: Mobile'a yeni silah ve yeni el bombası dâhil olmak üzere birçok yenilik ve özellik geliyor. Güncellemeyle birlikte oyuncuları bekleyen yeniliklerin neler olduğuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Call of Duty: Mobile’a yeni eklentiler geleceğini duyuran geliştirici firma olan Activision, sezon ortası güncellemesiyle birlikte gelecek yenilikleride tanıttı. Yapılan açıklamalara bakacak olursak yayınlanacak yeni sezon ortası güncellemesiyle birlikte oyun içi içerik bir hayli artacak gibi görünümekte.

Oyuncuları bekleyen yenilikler arasında başlıca yeni silahlar, yeni bir el bombası, yeni bir oyun modu, yeni Sezonluk Mücadeleler ve güncellenmiş oyun içi mağaza yer almakta.


Yeni güncellemeyle birlikte Call of Duty: Mobile’da kullanılabilecek silahların sayısı da artıyor. Oyuna eklenen en son silah ise hafif makineli tüfek tarzında olan Cordite oldu. Açıklamaya göre silah, oldukça geniş bir şarjör kapasitesi sunmakta. Yeni silahın standart versiyonu, Sezonluk Mücadeleler tamamlanarak elde edilebilir.


Call of Duty: Mobile’da yer alan el bombaları, neredeyse beta sürecinden beri aynı denebilir. Oyuncuların sesine kulak veren geliştirici ekip, oyuna Cryo Grenade adı verilen yeni bir bomba ekledi. Bu el bombasının özellikleri açıklamaya göre Cryo Grenade, patladığında düşmanları yavaşlatan bir tür hava yaymakta.


Toplamda üç turda oynanan 1v1 Düello modu, hızlı maçlar arayan oyuncular için oldukça tercih edilebilir. Her turdan sonra tarafların değiştiği modun ilk turunda, oyuncular normal silahlarla oynayabiliyorken turu kaybeden oyuncular bir sonraki turda oynanacak silah türünü belirleyebilmekte. 1v1 Düello modunda ayrıca Vahşi Batı temasına sahip yeni Saloon haritası da yer almakta.

Öte yandan oyun içi mağaza da artık oyuncuların satın alabileceği bir sürü yeni silah içeriyor. 
Bunların yanı sıra yeni güncellemede, Poltergeist adı verilen yeni bir karakter sınıfını oyuna dahil oluyor. Oyuncuların neredeyse tamamen görünmez olmasını sağlayan Aktif Kamuflaj yeteneğine sahip olan bu sınıfla birlikte oyuna yeni bir soluk gelecek gibi görünmekte.



0 yorum:

Yorum Gönder


Top