Airport Madness: World Edition Ücretsiz Oldu



Son dönemlerin popüler oyun platformlarından bir tanesi olan Indiegala, düzenlediği ücretsiz oyun kampanyaları ile önemli işlerin altına imza atmakta. Platform, bugüne kadar ücretsiz olarak oyuncularla buluşturduğu onlarca oyuna yenilerini eklemeye devam etmekte. Şimdi yeni bir kampanya daha başlatan Indiegala, bu kez de bir havalimanı simülasyonunu ücretsiz sunuyor.

Indiegala'nın ücretsiz olarak sunmaya başladığı oyunun ismi "Airport Madness: World Edition". Havacılık tutkunlarının büyük keyif alacağı bu oyun, istenildiği takdirde Steam üzerinden de satın alınabilmekte. Ancak oyuna Steam üzerinden erişmek isterseniz 18 TL ödeme yapmanız gerekiyor.

Airport Madness: World Edition oyununda bir kontrolör oluyorsunuz. Yani bu oyundaki göreviniz, hava trafiğini kontrol etmek. Uçakların sorunsuz bir şekilde iniş ve kalkışlarını düzenlemek.

Şimdi gelin bu oyuna nasıl ücretsiz sahip olabileceksiniz anlatayım.

  • Burada bulunan bağlantıya tıklayın ve Airport Madness: World Edition'ın kampanya sayfasına erişin.
  • "Login to add to your library" isimli bir buton göreceksiniz. Bu butona tıklayın.
  • Indiegala hesabınız varsa bu hesaba giriş yapın. Eğer daha önce hesap oluşturmadıysanız kendinize yeni bir Indiegala hesabı oluşturun.
  • Burada bulunan bağlantıyı kullanın ve kampanya sayfasına yeniden erişin.
  • Yeniden "Add to your library" butonuna tıklayın ve birkaç saniye bekleyin. "Already owned. Go to library" ibaresini görünce bu butona tıklayın.
  • Yönlendirildiğiniz sayfada "Showcase Library" isimli bir menünün olduğunu göreceksiniz. Bu menüye tıklayın.
  • İlgili menüde Airport Madness: World Edition'ın olduğunu göreceksiniz. Oyunun hemen sağ tarafında bulunan logoya tıklayın ve oyunu indirin.

0 yorum:

Yorum Gönder


Top