Mobile Game Video Blog

Mobile-Game-Video-Blogİnternette gezerken eğlenceli ve harika bir site ile karşılaştım.Youtube'de bulunan oyun kanallarından derlenen bu video sitesi çeşitli mobil ve pc oyunlarını toplamış ve sitesinde paylaşmış. Anladığım kadarıyla şimdilik sadece kendi beğendiği kanalları ve oyunları atmış. Gerçekten düzenli ve anlaşılır bir site.
Mobile Game Video Blog sitesinin hakkımızda sayfasındaki açıklamayıda paylaşmak istiyorum sizlerle.

Mobil oyun ve pc oyunları aşığı biri olarak bu siteyi oluşturmuş bulunuyorum. Amacım takip ettiğim, beğendiğim oyunların ve Youtube kanallarının videolarını sizler için derlemek, izlenmesini kolay hale getirmek oldu.

Bu süreçte bana destek olmak adına istediğiniz oyunları paylaşabilir,siteye eklenmesini istediğiniz oyunları, kanalları ve videoaları yorum yada mesaj yolu ile bana ulaştırırsanız hemen kategoriyi oluşturur videoları atarım.

Her kategori yeni videolar geldiğinde otomatik güncellenmektedir. Sevdiğiniz ve takip ettğiniz kişilerin kanallarınıda bana iletirseniz videolarını hemen paylaşır konu olarak açarız ve takibini sağlamış olursunuz.

Videoların altına yorum atabilirsiniz. Böylelikle bizi desteklemiş olursunuz.

Şimdiden keyifli dakikalar geçirmeniz dileğiyle. İyi seyirler.

I have created this site as a lover of mobile games and pc games. My aim was to compile the videos of the games and Youtube channels that I follow and like, and to make them easy to watch.

In order to support me in this process, you can share the games you want, if you send me the games, channels and videos you want to be added to the site via comments or messages, I will immediately create the category and send the videos.

Each category is automatically updated when new videos arrive. If you send me the channels of the people you love and follow, you will share their videos immediately, open them as a subject and follow them.

You can comment under the videos. In this way, you support us.

Wishing you a pleasant time already. Have a good time.

 

0 yorum:

Yorum Gönder


Top